2011. augusztus 9., kedd

Bud Spencer moziposzterek

 A Kincs ami nincs az örök kedvenc szinte mindenki számára, ami nem csak annak köszönhető, hogy
a megszokott felhőtlen szórakozást nyújtotta mindannyiunknak, hanem emellett egy gyönyörű szigeten is játszódott. Ráadásul Bujtor István és Ujréti László szinkronja mellett, rengeteg más kiváló szinkronszinész
hangját is hallhattuk a filmben. A kincs ami nincs örök érvényűsége mellett az is szól, hogy a film 1985-ős
bemutatása után indult el a mozikban a filmjeik bemutatásának hatalmas dömpingje. 1985 előtt ugyanis csak nagyon kevés filmjük jutott el a hazai mozikba. Viszont utána nem volt sokáig olyan év, hogy ne lett volna legalább 2-3 filmjük bemutatva évenként.
 A Piedone filmek szintén népszerűek mind a mai napig, ami persze nem meglepő, ami viszont igen, hogy az Egyiptom filmnek három különféle moziposzter változata készült el. Jó magam sosem láttam őket. Se a TV-ben, se az újságokban, de még a mozikban sem. Amihez szerencsém volt azok a moziképek, amiket már régebben megosztottam a gamer365.hu oldal látogatóival.
Ez a rajzolt poszter egyébként a Budapesti változat volt.
 Ez a kép a Kecskeméti filmszínházakban volt látható állítólag.
 Ez a poszter a Győri mozilátogatóknak készült.
A Bombajó bokszoló szintén egy nagy kedvenc a számomra, annak ellenére, hogy ebben a filmben nem Bujtor István szinkronhangját hallhatjuk, hanem Gruber Hugó-ét. Ahogyan a többihez, úgy ehhez a poszterhez sem volt szerencsém. Ezt a posztert sem láttam egyetlen moziban sem egészen a mai napig.

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon tetszenek a Bud Spenceres poszterek :) Egy kérdésem azaz kérésem lenne ezzel kapcsolatban mégpedig nem lehetne megoldani hogy közelibb képel azaz letölthetővé lehessen tenni?

    Email címem:polip007@citromail.hu

    VálaszTörlés